Kvalitet på sortiment och support


På LVI Low Vision International är vi stolta över kvalitén på vårt sortiment och den support vi erbjuder våra kunder. Här under Support och respektive produkt hittar du manualer, produktblad, programvara och mera.

Om problem uppstår med en produkt, kontakta gärna din lokala säljare direkt. Gäller det istället en programvara, kontakta vår supporttekniker. Behöver du skicka in en produkt för service, använd RMA-blanketten nedan.
 

Produkter

Kontakta din lokala säljare eller ring 0470-72 77 00 så hjälper vi dig vidare med problemet.
 

Programvaror

Vid behov av support med programvaror kontakta gärna supporttekniker via support@lvi.se eller ring 0470-72 77 07. Vår supportavdelning är öppen vardagar 09.00-12.00, 13.00-16.00.
 

Service av läskameror

LVI erbjuder 3 års garanti på läskameror (eller enligt gällande avtal). Skulle det ändå uppstå problem där produkten behöver skickas in för service ber vi er att ladda ner nedanstående RMA-blankett och fylla i den. På så sätt möjliggörs en snabbare och effektivare hantering av serviceärendet.

 

Ladda ner RMA-blanketten 

När blanketten är ifylld, skicka den till service@lvi.se


TeamViewer 

Klicka på knappen nedan för att ladda ned TeamViewer. På så sätt kan våra supporttekniker få direkt tillgång till din bildskärm och hjälpa dig att lösa ditt problem.